12 mars 2011

Härliga fredagkväll!



Igår kväll var två mycket kära vänner till oss samt deras charmiga 1,5-åring hos oss. Först lagade vi middag tillsammans allihop och åt gott, sedan somnade båda våra barn innan kl 8 och vi vuxna fick en mycket rolig spelkväll med lite vin, efterrätt och spelet Ticket to Ride.



Spelet fick vännen i födelsedagspresent och var inte invigt ännu så det tog oss en bra stund att läsa igenom (och förstå!) alla regler först. Men det var ett jätteroligt spel! Man behöver vara både klurig och strategisk.



Efterrätten, precis som middagen, var i lchf-anda och bestod utav en jättegod chokladmousse med vispad grädde och hallon! Både nyttigt och gott, perfekt!



Åh vilken underbar kväll det blev, en sån som gör en varm i hjärtat länge efteråt. Många goda skratt tillsammans med vänner man älskar gör gott i själen. Dessutom otroligt lyxigt att båda barnen sov som små stockar. Det var så skönt med en kväll utan TV, när man spelar spel umgås man verkligen på ett helt annat sätt. Det här spelet kan jag varmt rekommendera!

1 kommentar:

Lisa sa...

Låter som en jättemysig kväll. Såna kvällar ska man försöka få till oftare (vi har det ialla fall alldeles för sällan).
Verkar vara ett spännande spel, värt att kolla upp om man ska investera i ett nytt spel låter det som. :)

Må så gott!
Kram //Lisa