28 april 2011

Påsk och sprudlande vår



Den här årstiden älskar jag!
Det fullkomligt exploderar i naturen, varje dag hittar man något nytt som slagit ut, tittat upp ur jorden eller fått löv på sina grenar. Vårt körsbärsträd står i full blom, de första tulpanerna blommar i rabatten, träden börjar bli gröna, gräsmattan behöver snart premiärklippas och överallt svämmar det över med vitsippor.

Energi!
Kan man få annat än energi av detta?
Äntligen, efter den mörka vintern.




Påsken kom och passerade i raketfart. För första året kunde vi bjuda hem släkten till oss på påskafton, jätteroligt. Vi grillade och åt middagen i vårt ljuvliga uterum. Vi kunde sitta därute ända tills solen gick ned.



Tiden går fort nu och vi gör så mycket roligt! J utvecklas så mycket hela tiden, lär sig nya saker och är en mycket glad liten kille mest hela tiden. Dagarna med honom är en gåva, det säger jag då verkligen.

Jag har byggt 2 odlingslådor till som det ska planteras i, vi fick en jättefin klematis av goda vänner som behöver ner i jorden, jag har planterat buskar av flera slag, vi är nästan klara i temarummet aka gästrummet och vi är supernöjda! Nu blir det nog lugnt med renoveringar ett tag, man ska hinna njuta av livet med.

Ta vara på nuet! :)

2 kommentarer:

Tina (http://blogg.skanskabyggvaror.se) sa...

Åh vad härligt. Sitter minsann och blir hungrig såhär på morgonkvisten :)

Lisa sa...

Så härligt det låter! :)
Visst är det underbart att bo i hus (åtminstone tre av årets fyra årstider ;)), man har liksom helt andra möjligheter när det kommer till att t.ex. bjuda hem folk eller helt enkelt bara var ute.
Det är frihet helt enkelt! :)
Hmm, ja fast det är ju en del "pyssel" som tillkommer som husägare också förstås, som man slipper när man bor i lägenhet. Men det är en annan historia det. ;)
Kram!