10 februari 2011

Om du är tveksam, våren...




-till när det egentligen är rätt tidpunkt att komma i år? Så kan jag berätta för Dig att jag har redan börjat vårstäda i rabatterna, krattat i växthuset och räfsat löv under fruktträden.



Så, välkommen! Vi är redo, det går jättebra att komma tidigt i år!
Vi tar gladeligen emot Dig :)



Men Du får gärna skynda Dig lite, för idag försökte Herr Snö och Slask få grepp om oss och han är inte alls lika välkommen!

1 kommentar:

Lisa sa...

Åååh, jag håller med!! Vill inte heller ha mer vinter nu men kung Bore verkar inte vilja släppa taget om oss riktigt än. :(
Men men, man får väl göra vad man kan för att få lite vårkänsla. Typ köpa hem härliga vårblommor eller räfsa löv i trädgården. ;)

Det var aldrig några större problem med att släppa ut våra katter. Men de har nog levt en stor del av sina liv ute (de är ju "hittekatter") så de är nog vana att klara sig själva ute ganska bra.
Men när de flyttade hem till oss fick de först bara vara inomhus i minst en månad, för att vänja sig vid sitt nya hem och hitta en trygghet där. Sen när vi väl släppte ut dom var vi med och då höll de sig i närheten av oss till en början. Det tog kanske en dag innan de vågade dra iväg på egna äventyr.
Er kisse vänjer sig säkert snart att njuta av utelivet, speciellt när våren kommer på riktigt!
Våra kissar har inte varit speciellt sugna på utelivet denna vinter (och det är ju förståeligt ;)) men så fort solen visade sig och snön smälte undan allt mer så ville de vara ute lite mer.
Lycka till nu med din "omskolning"!
Kram //Lisa